"Som jag skrev i förra mailet så är utbildningen kanon.
Jag hade ju haft förmånen att titta in i utbildningen tidigare (då vi var uppe på Masesgården) så jag visste hur utbildningen var upplagd.
Uppskattar att du hämtar text från idrottens värld, idrotten är ju min arena sedan många år.
Jag gillade att efter varje del få tänka till kring den årstiden och inte bara spara allt till sist.
Det gör det också lättare för oss att komma igång och arbeta med materialet.

"En mycket intressant och inspirerande kurs med lätt förståligt material både i form av bok och filmer. Väldigt bra upplagt med att det både går att läsa, lyssna och se samt aktivt själv vara med och göra övningarna.
Vid frågor och funderingar alltid snabba tydliga svar via mail så jag återigen kunde fortsätta min utbildning.
Nu ser jag fram emot att kunna sprida detta fantastiska budskap vidare, att få vara en del av barns utveckling och en stor önskan från min sida att en dag kunna jobba ännu mer med utsatta barn.  Vi kan inte ändra på allt i världen men en sak kan vi bidra med och det är att bygga våra barn starka inifrån och ut. Att låta barnen stå upp för sig själv med full stöttning från oss bakom dem".
"Fantastiskt fint material med många handfasta tips och ideer. En hel verktygslåda att bara hämta inspiration från vilket underlättar och man slipper uppfinna hjulet själv. Jag har haft problem med att ladda ner filerna från BIBs hemsida".(kommentar från BiB: Vi skickar via Wetransfer till de som önskar) "Just skelettdansen och Slowmotionrörelserna är bra att kunna gå tillbaka och kika på lite extra. SM-rörelserna kommer att vara toppen för mina elever med funktionsnedsättningar då de både har kognitiva samt fysiska hinder. De långsamma rörelserna ger möjligheter för de flesta eleverna att hänga med. Jag har byggt upp en struktur som följer årets 5 delar. Eleverna kommer att känna igen sig i många moment och eftersom de upprepas flera veckor i taget sker också en inlärning av rörelserna. Tror och hoppas att eleverna kommer att gilla dessa lektioner och jag är övertygad om att de på köpet blir starkare, får ökat fokus och koncentration samt återkommande möjligheter till att träna på avslappning. Jag är jätteglad att jag gått igenom materialet nu i början på mitt sommarlov och kommer ha flera veckor på min innan terminen startar igen att fundera vidare på upplägg kring olika ämnen i boken. Tusen tack! /Lotta"
"Igår använde jag min lila boll så barnen ( 5 år) först fick bara känna och lukta
på bollen. Alla tyckte om den men alla gillade inte doften. Vi gjorde de 5 stegen från Nia vet du. Kommer inte ihåg vad du kallade det i BiB.
Det var uppskattat :) Sen jobbade vi en del på yin och yang som jag älskar. Kände hur det kändes att få göra rörelserna snabbt och långsamt. Hur känns hjärtat när vi gått fort och bara sen står stilla. Jätte kul va det. Efter utbildningen har jag fått en helt annan känsla i det jag gör med barnen :) Har ett annat lugn och förståelse. Vi har alltid gjort mycket fysiska rörelser med att gå på promenader, varit i skogen, gymnastikhall, på gården, men nu kan man tänka till lite extra på varför det är så bra.
Fick helt klart mer kött på benen efter utbildningen."/ Camilla
"Det är ett fantastiskt material som vi fått med oss och vi känner att vi bara börjat och kommer fortsätta och få det som en självklar del av verksamheten. Vi har även fått övriga kollegor (9 avdelningar) nyfikna och några har vågat prova. Vi har även delat med oss vår entusiasm till en grundskola i området och hoppas att det kommer leda till att de vill veta mer av dig ?
Det är en underbar syn när en 1-åring går in på mattan och spontant ställer sig i "trädet" och kämpar allt vad han kan för att inte tappa balansen.
Mvh Katarina i Växjö"
Hej!
Måste tacka för en superbra kurs som jag var på i slutet av januari. Har
använt mig av materialet både på min barngympa jag har där barnen fått göra
övningarna som en stationsbana.
På vår avslutning på barngympan så fick även föräldrarna vara med och göra
våra olika yoga positioner, det var mycket uppskattat.

Nu har jag tänkt att använda barn i Balans på min förskola, där vi ska
jobba med känslor, och det skall bli riktigt spännande.
Så jag kommer lägga en beställning hos dig
Mvh

Eva Gustavsson
"Jag tycker det har varit en bra utbildning där man fått mycket med sig... känns nästan som om det blev för mycket. Men då jag har boken med allt i kan jag lätt gå tillbaka till de bitar som jag inte hunnit fördjupa mig i. Det har varit en rolig utbildning som har varit lätt att praktisera i barngruppen direkt, med oändlig möjligheter till variation.
Det jag hade önskat och ser som en utvecklingsmöjlighet är att även slowmotion rörelserna hade funnits på kort och affisch, då vi fått mycket respons från barnen när vi satt upp affischen med yogarörelserna. Det har gett många spontana situationer med yoga, och utforskande av vilka rörelser man kan göra med kroppen."
"Kursen har varit väldigt givande och jag har utvecklat mitt förhållningssätt ihop med barnen när det gäller rörelser, både långsamma, lugna och spralliga.

Att inte bara göra en aktivitet med barngrupp utan att även ha en bra bakgrund, vad-hur-varför!

Blir många skelettdanser framöver på min avdelning, får nog skapa mig en egen skelettdräkt"
"Materialet är lätt att förstå och filmerna är jättebra.Gillar slowmotionfilmerna där det framgår tydligt hur rörelserna ska göras och hur man kan öka eller ändra lite småsaker i rörelserna.
 Är oerhört glad och förväntansfull över att starta detta på jobbet framöver"! / Malin
"Jag tycker det var lätt att följa med. Jag läste boken samtidigt som jag lyssnade. Kunde då pausa och läsa om det om det var något som jag tyckte var klurigt. Det var mycket bra övningar som jag kunde ta med mig i klassrummet. Kommer att fortsätta med övningarna till hösten. Då kommer jag att ha idrott så då får jag användning för dem ännu mer. Jag hade svårt i början att förstå uppgiften men med feedback så kom jag rätt. Bra med filmer på slowmotion övningarna".
"Satte igång att jobba med yogakorten direkt på måndagen. Uppskattades mycket av barnen. Tog vårens kort som jag gestaltade och barnen fick gissa vad namnet på ställningen kunde vara. Sedan fick de visa varandra och kompisarna fick gissa. Tror de kan hela kortleken utantill innan sommaren så kul som de tyckte det var. Pia "
"Det har varit mycket intressant att gå igenom materialet. Nu ska jag slå ihop alla uppgifter, sålla lite bland övningarna och ändra om ordningen lite i mina uppgifter för att få ihop ett pass med naturligt flyt att jobba vidare utifrån. Tack för inspiration och idéer"!
"Hej!
Vill bara berätta att sedan jag gick kursen för ett år sedan kör vi yoga varje måndag. Det är härligt att se utvecklingen hos barnen." Tanja
"Jag tyckte upplägget var bra och man fick så mycket information att man kunde jobba vidare, utan att behöva fråga hur arbetet skulle lämnas in. Bra koncept och pedagogiskt upplagt med material och kunskap. Bra med video och fakta blanda".
"Tack för två toppendagar ! Det gav såå mycket; kunskap, inspiration, utbyte mm. Daniela"
"Barn i Balans® utbildningen gav mig inspiration och kunskap till att leda barngrupper med både yoga, dans och slowmotion under samma pass. Väldigt givande helg med duktig och erfaren lärare!" Ura Anna
"Hej! Vi på Backa Förskola har gått er utbildning och kommer att fortsätta utveckla det på skolan! Vi uppskattar er material starkt! Varma hälsningar, Itza, förskolechef".
"Tack för en bra kurs som givit mig jättemycket bra och rolig inspiration till mina yogapass och nya ideer med sprallis och slowmotion!! Särskilt värdefullt med "tapping"som också varit bra på jobbet!"  Anna
"Det har varit ett nöje att få göra den här kursen. Den har hjälpt mig att tänka lite utanför ramarna och att man göra så mycket mer än bara yoga med barnen. Jag hoppas även att jag har gett er lite tips och idéer också.
Ett stort tack från en mycket nöjd elev".
Marusella
"Tack för en underbar utbildning!
Jag tycker att man fick väldigt bra information o bra instruktioner till såväl övningar som lekar, recept osv. En mycket nyttig o hälsosam utbildning som jag o min familj kommer ha en stor nytta av varje dag. Så jag är så otroligt tacksam för detta"!
"Bra och tydligt upplägg på hela utbildningen. Extra bra att nästa allt är inläst och kan lyssnas på" Anna
"Hej Anette! Jag har ännu inte haft några barngrupper sedan jag var med på kurs med dig. Däremot har jag studerat materialet, speciellt boken som jag tycker är mycket genomtänkt och användbar.
Soliga hälsningar
Maria "
"Bra och givande dagar, med konkreta tips att ta ned direkt till klassrummet.
Bra balans mellan de olika aktiviteterna yoga, slow motion och sprallis". Annci
Tack för både sagor o diplom o för 2 toppendagar! Har "gjort" min saga för barnbarnet 3 år i kväll. Succé vi använde även bollen till slowmotion rörelse. Köpte även några katter av dig dessa var med på yogan o ligger bredvid sängen nu! Jag är glad att jag gick kursen. Har lärt mig så mycket. Tack!       Lena
"Varit väldigt lärorikt och en rolig utbildning som jag kommer ha mycket användning utav både med mina egna barn och på förskolan som jag arbetar på. Tusen tack ⭐️"
"Utbildningen blev roligare för varje årstid jag tittade på".
"Tack snälla för en bra distansutbildning och snabba uppföljningar!"
Anna Carsman
"Jag är jättenöjd med utbildningen.., kul att ha så mycket nytt material och värdefullt att kunna arbeta med barnen"